Namnlista.se - skapa namninsamlingar och namnlistor

Förbjud dessa Kamphundar!

Jag gillar kamphundar som hundar, men tyvärr måste man dra till drastiska åtgärder för att saker och ting inte ska bli värre.
Jag tycker mycket om alla raser som ingår i gruppen "kamphundar" men eftersom att det är just de raserna som hamnar i fel händer allt för ofta så borde rasen förbjudas för att djuren ska slippa lida.

Det är allt för ofta som man ser invandrarkillar som har en Pitbull/amstaff/rottweiler i näven, och detta är bara en s.k K*kförlängare, men om dessa hundar var förbjudna så skulle de inte kunna hamna i orätta händer och därav skadas för att ägarna vill satsa pengar på hundarna i kamphundsmatcher.

Tänk efter nu; Har ni någon gång sett en invandrare kille som tjej med ex en pudel i näven?. Inte många gånger i alla fall. Det är allt oftare man ser att de har Pitbulls eller Amstaffs.

Svenskar också men de ser man inte lika ofta.

Skriv på listan för att förbjuda. Gör de för hundarnas skull. Om de ändå bara ska komma till för att en idiot ska kampa ihjäl den och sen döda den själv när den inte duger så är det lika bra om hundarna förbjuds så att ingen mer hund tar skada.

Skriv under

Ditt namn:


Ort:


Ålder:


Kön:
Kvinna
Man

Fyll i din e-postadress här om du vill börja prenumerera på erbjudanden från Namnlista.se. Du kan när som helst säga upp prenumerationen.

Lägg en kommentar

Ditt namn:


Eventuell hemsida:


Kommentar:

Du har 2000 tecken kvar.

Laddar kommentarer...

Tipsa dina vänner på Facebook om den här namninsamlingen!

Antal underskrifter: 4 st

Laddar namn...

Creeper MediaCreeper