Namnlista.se - skapa namninsamlingar och namnlistor

Hjälp barnet - Skriv under!

Ibland uppmärksammas myndigheternas tvivelaktiga hantering i barnavårdsärenden. Nedanstående slår nog det mesta.

När barnet är 3,5 år gammalt vänder sig mamman till socialen med sin oro för barnet då det är hos pappan. Mamman tvingas ändå att lämna ut barnet till obevakat umgänge. Barnets situation försvåras och fler personer anmäler oro för hur barnet har det hos pappan. Myndigheterna ökar då barnets umgänge med pappan. Mamman undanhåller umgänge men tvingas gång på gång att lämna ut. När processen pågått ett år berättar barnet om fullbordade våldtäkter som polisanmäls. Socialen flyttar då barnet på heltid till pappan och låter barnet endast träffa mamman med kontaktperson. Strax innan barnet flyttas vittnar förskolan om att det fortfarande inte finns någon oro för [barnets namn].
Tre månader efter flytten börjar barnet hos barnpsykolog. Hon uppger att barnet är det mest kaotiska hon har träffat. Barnet är tydligt sexualiserat, starkt ångestdrivet och pratar med flera röster. Alltså en avsevärd försämring sedan barnet bodde hos mamman. Drygt två år senare har barnet fortfarande veckovis kontakt med psykolog. Det fanns inget behov av barnpsykolog när barnet bodde hos mamman.
Under tiden exponerar sig pappan, med porträtt och nakenbilder, på en sexkontaktsida för vuxna. Där uttalar han sig i sexuella ordalag om barn. Pappans aktivitet på sidan är mycket intensiv. Han beskriver besök på stans sexklubbar och sexfester. En av hans manliga bekanta arrangerar en sexfest för män hemma hos pappan.

Vid ett bevakat umgänge avviker mamman och barnet och gömmer sig. Barnet går snabbt framåt i sin utveckling; lär sig att cykla, simma och läsa flytande. Barnet börjar så småningom i skolan. I utvecklingssamtal framkommer att barnet fungerar bra socialt och har mycket goda resultat i samtliga ämnen.
Efter ett år grips mamman och barnet placeras på institution. Barnet berättar om sin rädsla för pappan och upprepar att hon inte vill bo hos honom. I ett filmat barnförhör, 2 veckor efter gripandet, ses fortfarande ett glatt och välmående barn. Barnet riskerar nu att återigen flyttas till pappan.

Jag vill att barnet snarast återförenas med mamman och att kontakten med pappan bevakas.

Skriv under

Ditt namn:


Ort:


Fyll i din e-postadress här om du vill börja prenumerera på erbjudanden*.

* Du kan när som helst säga upp prenumerationen med utskick från oss eller våra partners.


Antal underskrifter: 317 st

Laddar namn...

Tipsa dina vänner på Facebook om den här namninsamlingen!
Sommarens bästa vin!

×

Sommarens bästa vin!

×

Sommarens bästa vin!

×
Creeper MediaCreeper