Namnlista.se - skapa namninsamlingar och namnlistor

Låt Feridoun stanna kvar

Viktigt information om Feridoun Ekhtiaris fall

Vi har informerats om att en av de aktiva medlemmarna som stöder befrielsekampen av det iranska folket, efter många år i otrygghet och väntan i Stockholm har fått avslag på sitt uppehållstillstånd.

Feridoun Ekhtiari är politiskt aktiv kämpe som grundade ”Center for Independent Teachers” i Iran och har tillbringat många år i fängelse i samma land för hans politiska engagemang. Efter hans tid i fängelset så åkte han till Camp Ashraf i Irak för att träffa sina barn och när han återvände jagades han återigen av iranska staten, vilket var anledningen till att han flydde.

De som har gripits för samma brott under de senaste åren har antingen blivit avrättade eller är fortfarande i fängelse där de utsätts för tortyr. Även Amnesty International har informerats om detta och kan också bekräfta det.

Feridoun har arbetat med Shora, en politisk organisation i Stockholm som driver en verksamhet för att avsätta den islamiska republiken i Iran.
Han har medverkat i flera olika program i TV och radio där han har kritiserat den islamiska republiken av Iran på samma sätt som han har anordnat demonstrationer utanför den iranska ambassaden i Stockholm. Där han har blivit filmat av personal på ambassaden som en av ledarna.

Han är också medlem och representerar en annan liknande organisation i Stockholm som heter "Fadayan Aghaliat". Där han även skriver artiklar och föreläser vid demonstrationerna.

Organisationen Shora är ett paraplyorganisation med många organisationer under sig. Där alla har som mål att störta regimen i Iran. Organisationen "Fadayan Aghaliat" en av organisationerna som ligger under Shora.

Om Feridoun tvingas återvända till Iran så finns det stor risk att han avrättas eller sätts i fängelse där han kommer att torteras.

Vi vill uppmärksamma och varna Invandrarverket om konsekvenserna för att skicka tillbaka Feridoun då hans liv och hälsa sätts i fara. Ni besitter makten över hans liv och om något händer honom om han skickas tillbaka till Iran så är ni delaktiga i ansvaret. Vi ber er att tillåta Feridoun få uppehållstillstånd i Sverige och rädda hans liv så att han kan få möjligheten att hjälpa och arbeta mot regimens grymma handlingar mot den iranska folket.

Feridoun Ekhtiari är en känd politisk och aktiv person. Alla vi som har skrivit under i namnlistan kommer att kämpa för Feridoun och stödja honom för att hans ska få uppehållstillstånd.

Vänliga hälsningar,
Shora, en organisation som stödjer kampen för frihet och rättvisa för folket i Iran

www.shora.se
shoraye1@gmail.com
Mobil:0728379451

Skriv under

Ditt namn:


Ort:


Fyll i din e-postadress här om du vill börja prenumerera på erbjudanden*.

* Du kan när som helst säga upp prenumerationen med utskick från oss eller våra partners.


Antal underskrifter: 139 st

Laddar namn...

Tipsa dina vänner på Facebook om den här namninsamlingen!
Sommarens bästa vin!

×

Sommarens bästa vin!

×

Sommarens bästa vin!

×
Creeper MediaCreeper