Namnlista.se - skapa namninsamlingar och namnlistor

Nej Tack Tele2/Comviq

Känner Du dig liten mot mobil- och bredbandsoperatören Tele2/Comviq? Du är inte ensam! Många med Dig är upprörda över hur Tele2/Comviq agerar efter eget godtycke:

- Begår kontraktsbrott; bryter avtalstid och ändrar ursprungliga villkor för abbonemang, utan att Kunden får en hederlig chans att bedöma om den vill fortsätta samarbetet. (*1)

- Avslutar abbonemang (*2) med hänvisning till nya villkor som Kunden ej blivit ordentligt informerad om.

- Bedriver tveksam eller falsk marknadsföring när de fokuserar på t.ex. höga hastigheter i sitt nät, när Kunden (enligt de nya villkoren, men till samma pris som innan) i själva verket köper datamängd per månad.

- Stryper hastigheten för användare av mobilt bredband med nära 100% (99,3% för Large) när den maximala datamängd som stipuleras enligt de nya villkoren överstigs.

- Binder alltfler Kunder, tjänster och hyr ut bredbandskapacitet på sina master till andra - mastlösa operatörer - för att sedan låta Kunden ta konsekvenserna när kapaciteten inte räcker till för att hantera trafikstockningen.

Nu har Du chansen att påverka! Varje namnunderskrift innebär ännu ett namn av alla de tidigare anonyma som inte haft något att säga till om i relationen till Tele2 Comviq, och tjänsterna som Du faktiskt BETALAR för. Med jämna mellanrum skickar vi insamlingen till Tele2/Comviq. Media kommer också att informeras om insamlingen.

Vad vi kräver är att bli behandlade som Kunder, inte smuts! Vi yrkar på rätten att med omedelbar verkan säga upp avtal som inte längre överensstämmer med de villkor som de ursprungligen skrevs f, för att byta till ny leverantör. Vi kan också komma att kräva återbetalning för de månader som vi betalt för en tjänst som vi inte beställt, då Tele2/Comviq på eget bevåg ändrat i avtalen.

För att detta upprop ska få ännu större genomslag, ber vi Dig att kopiera adressen till detta upprop och klistra in som standardmeddelande i slutet på varje mail, inlägg och kommentar som Du gör på internet; Facebook, Hotmail, Twitter, Wordpress, Blogger, Youtube osv. Be samtidigt mottagarna göra exakt samma sak. Adressen till uppropet är: http://

Om Tele2/Comviq fortsätter att ignorera kunden - DIG - har Du ändå möjligheten att en gång för alla säga ifrån, genom att helt enkelt säga upp alla avtal med Tele2/Comviq. Det finns fler operatörer som har betydligt mer gynnsamma villkor, t.ex. Bredbandsbolaget.

HÄVDA DIN RÄTT SOM KUND!

(*1 - I lagen om elektronisk kommunikation står det att operatörerna måste vara tydliga när det gäller ”vilka åtgärder som vidtagits för att mäta och styra trafiken i syfte att undvika överbelastning av nätet och hur åtgärderna kan påverka tjänsternas kvalitet”.)

(*2 - http://www.mobilabredband.se/forum/viewtopic.php?id=4233)

Skriv under

Ditt namn:


Ort:


Fyll i din e-postadress här om du vill börja prenumerera på erbjudanden*.

* Du kan när som helst säga upp prenumerationen med utskick från oss eller våra partners.


Antal underskrifter: 4 st

Laddar namn...

Tipsa dina vänner på Facebook om den här namninsamlingen!
Sommarens bästa vin!

×

Sommarens bästa vin!

×

Sommarens bästa vin!

×
Creeper MediaCreeper