Romario 6 år kidnappad av Socialtjänsten

Den 1sta april hämtades Romario 6 år på dagis av Socialtjänsten i Huddinge. Mamman fick informationen att Romario skulle vara tillbaka inom en timma.
Romario har sedan dess inte återlämnats och istället beslutade Socialtjänsten.redan dagen efter om att omhänderta pojken utan föregående utredning, förvarning eller att informera de närstående. De närstående har förbjudits någon som helst kontakt med pojken.

Socialtjänsten anklagar mamman och fadern för att misshandlat pojken kontinuerligt i hemmet. På förskolan stödjer man föräldrarnas oskuld och menar på att pojken har aldrig uppvisat några fysiska skador eller nämnt något om detta till dem. Han har heller inte visat några som helst tecken psykisk obalans. Samtliga i omgivningen kan vittna om detta såväl barn till familjen som människor som vistats i hemmet och känner familjen. Detta beslut är alltså endast grundat på en orosanmälan, en anklagelse från en sjuksköterska som påstod sig bevittna detta i hemmet.
Föräldrarna har alltså inte ens fått en chans att bevisa sin oskuld utan Socialtjänsten beslutade direkt för att omplacera pojken. Pojken fick heller inte lov att bo hos någon anhörig och befinner sig nu på ett jourhem.
Föräldrarna har aldrig tidigare blivit dömda för misshandel eller uppvisat sådana tendenser. De riskerar nu fängelse och en familj är slagen i spillror.
Hur kan det få gå till så här i dagens samhälle?

Vi samlar därför ihop en namnlista för att protestera mot Socialtjänstens inhumana metoder och övergrepp på individer. Familjen måste få en chans att rentvå sig och en utredning bör göras innan man tar något sådant häftigt beslut.
Beslutet är taget av
Ordförande Britt Söder, Christina Gustafsson och Emma Wikingsson på Huddinges Socialtjänst.
Vi kräver att Romario släpps i väntan på en ordentlig utredning och att familjen får en chans att rentvå sig från dessa falska anklagelser.

Dela på Facebook