Upprustning av BODSVEDJAN, Boden

Kära kommunen, följer med spänning alla era nyetablingar avseende lekparker/ linbanekomplex etc. Verkar ju helt otroligt.

Tyvärr bor varken jag eller min familj i Sävast, utan i Bodsvedjan. Önskar att jag hade kunnat säga att samma utveckling sker här i Bodsvedjan, men nej tyvärr. Har har vi en liten enklare lekplats med ett klättertorn, en gungställning och någon liten gunghäst för de mindre.

Tyvärr är skicket på lekställningen under all kritik och man ska vara glad om ett par trästickor är det värsta man drabbats av efter ett besök.

Hockeyplanen har inte varit i drift på 6-7 år och när den var det byggde det på ideella insatser från boende nära planen. Att slyröja planen, få upp lite mer belysning och köpa in två hockeyburar och se till att faktiskt spola hockeyplanen till nästa år hade inte kostat många kronor i det stora hela.

Fotbollsplanen är också ngt som skulle behöva lite kärlek, till att börja med hade hela nätmaskor varit väldigt trevligt.

Sen har vi ett ytterligare litet tips, skulle ni inte bara kunna sätta upp en lyktstolpe med riktigt ordentlig ledbelysning i 'ravinen/pulkbacken' som ligger bakom Kompanivägen 5-7. Det är en mycket populär och uppskattad backe, tyvärr räcker batterierna i en pannlampa inte så länge när det är 20 minusgrader ute.

I Bodsvedjan är 26 % av invånarna under 19 år, dvs 4 % över kommunsnittet. Ja faktiskt råkar det till och med matcha Sävast statistik, som även dom ligger på 26% av boendes som är 19 år eller yngre.

Skriv under om du också tycker att det är dags att kommunen prioriterar oss i Bodsvedjan för en gångs skull/ Tack för hjälpen

Dela på Facebook