Nej! Vi ska inte hjälpa IS-krigare som valt att lämna Sverige för att kriga, hjälp med jobb m.m när de återvänder!

Det har kommit ett förslag som är på väg att gå igenom, det innebär att kommunerna, speciellt Örebro kommun, ska ge hjälp till IS-krigare som valt att lämna Sverige för att åka ner och kriga med dem när de återvänder. Det är personer som åker ner för att mörda, våldta och tortera folk. Vill vi ha det i vårt samhälle? Vi har flyktingar som flyr för sina liv för att slippa dessa otäcka människor. Det är som att pissa på dem och säga, vi hjälper er men ni kommer aldrig att bli säkra.

I Örebro kommun har politikern Rasmus Persson (C) ännu en gång klampat i klaveret.
Först ger han sig på äldre genom att höja deras matlådor, inte ändra förutsättningarna för de som jobbar i äldrevården utan vårdpersonalen sliter ut sig och sjukskrivningarna är katastrofala.

Psykiatrin går på knäna, fler och fler sjuka blir utan hjälp och köerna är katastrofala åter igen. Och sen vill Örebro Kommun lägga pengar på mördare.
Är detta rimligt? Absolut inte!

Snälla, skriv på och se till att de inte kommer tillbaka och definitivt inte får hjälp! Såsom psykiatrin ser ut idag med dessa långa köer kommer det att bli ännu värre om vi låter IS-krigare få hjälp och förtur.

Det finns en hel del IS-krigare i Örebro kommun som rekryterar, det är skrämmande!
De går runt på skolor och rekryterar, vill vi förstöra våra barns framtid? Att ge dem hjälp är som att säga att det är okej att tortera, våldta och mörda!

Skriv på NU!

Dela på Facebook